miercuri, 4 iulie 2012

Acte necesare Admitere FMI 2012

1.     Dosar plic;
2.      Cerere de înscriere pentru concursul de admitere în învăţământul universitar;
3.       Certificatul de naştere, în copie legalizată;
4.       Certificatul de căsătorie, în copie legalizată, pentru candidatele căsătorite;
5.       Diploma de bacalaureat sau adeverinţa de bacalaureat (pentru promoţia 2012), în original; candidaţii care se înscriu şi la alte domenii de licenţă vor prezenta diploma de bacalaureat în copie legalizată.
6.      Foaia matricolă sau adeverinţa (în original sau în copie legalizată) din care să rezulte mediile obţinute la disciplinele menţionate ca probe de concurs şi media de absolvire a anilor de liceu (exclusiv media de bacalaureat) sub semnatura directorului liceului şi cu stampila rotundă a instituţiei.
7.       Carte de identitate, în copie xerox;
8.       Adeverinţa medicală tip M.S. 18.1.1., eliberată de cabinetele medicale şcolare sau de medicii de familie – după caz – de care aparţin (din care sa rezulte că sunt apţi pentru domeniul sau specializarea la care candidează). Adeverinţa respectivă va fi însoţită de rezultatele invesţigatiilor medicale cu privire la radiologia pulmonară şi serologia sângelui (VDRL), efectuate la cabinetele de specialitate din policlinică (eliberate cu cel mult 30 de zile înainte de data înscrierii la concurs). Candidaţii cu afecţiuni cronice vor prezenta adeverinţe medicale vizate de Comisia medicală judeţeană de orientare şcolară şi profesională din Constanţa. În adeverinţele respective se va menţiona – în mod expres – gradul deficienţelor, în funcţie de localizarea acestora, conform criteriilor medicale de orientare şcolară şi profesională, din Ordinul Ministerului Sănătăţii nr.427/1979. Nedeclararea acestor afecţiuni atrage după sine consecinţele instituţionale în vigoare;
9.     4 (patru) fotografii color tip buletin/carte de identitate;
10.     Chitanţa de plată a taxei de înscriere (100 RON) sau, unde este cazul, adeverinţa sau documente din care să rezulte motivul pentru scutirea de taxa de inscriere;
11.    Dacă e cazul, adeverinţa din care să rezulte calitatea de student (cu sau fără taxă) la o instituţie de învăţământ superior de stat sau particular, cu drept de înscriere la concursul de admitere şi diploma de bacalaureat sau diploma echivalentă cu aceasta, în copie legalizată (originalul rămânând la prima facultate).
12.     Copie autentificată de pe legitimaţia de concurs care atestă înscrierea la primul domeniu de studiu de licenţă (la care candidatul a predat originalele); autentificarea copiei de pe legitimaţia de concurs se va face la secretariatul facultăţii unde are loc înscrierea; autentificarea presupune ştampila şi semnătura şefului comisiei tehnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu